Welkom bij
Slapen & Smullen

B&B Slapen & Smullen

Gelegen in de dorpskern van Swalmen, gemeente Roermond, ligt onze sfeervolle Bed & Breakfast. De kamers bevinden zich in een apart gebouw met eigen ingang gelegen naast onze eigen gerenoveerde boerderijwoning anno 1910. Wilt u overnachten in een mooie, sfeervolle kamer met karakter, een heerlijk bed en een gezellig privéterras, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De kamer is voorzien van alle gemakken en luxe om ontspannen de volgende ochtend te ontwaken. Op een tijdstip dat u zelf aangeeft staat er een overheerlijk ontbijt met verse streekproducten voor u klaar.

In de directe omgeving zijn prachtige natuurgebieden waar u in een zeer natuurrijk gebied kunt wandelen, fietsen of watersporten. Tevens is onze B&B ideaal gelegen om een dagje te shoppen in het Designer Outlet, maar natuurlijk ook de mooie binnenstad van Roermond te bewonderen.

Ik hoop u snel een warm ontvangst met een heerlijk welkomst drankje aan te bieden.

Gratis annuleren kan t/m 2 dagen voor aankomst.


Reserveer direct

Slapen

Onze B&B bestaat uit twee rookvrije kamers, kamer Bali en kamer Paris. 

De kamers bevinden zich in een apart vrijstaand gedeelte op de begane grond met een heerlijk privé-terras op het zuiden. De kamers hebben een eigen badkamer en een eigen ingang. 

De kamers zijn qua grootte, ligging en comfort hetzelfde, alleen de sfeer is verschillend.

Neem een kijkje in Kamer Bali  

Neem een kijkje in Kamer Paris

 

Smullen

Op loopafstand in de dorpskern van Swalmen kunt u gezellig een hapje eten.

Na een heerlijke overnachting serveren wij een uitgebreid ontbijt met warme broodjes en streekproducten in uw kamer of onder onze gezellige overkapping.

Een lunchpakket is mogelijk op aanvraag. 


Arrangementen

In samenwerking met Kapelkeshof in Grashoek, bieden wij een tweetal aantrekkelijke arrangementen aan.

Lees meer

Omgeving

Swalmen bezit aan de oostkant een uitgestrekt bosgebied met de heuvel de Bosberg, dat over de grens aansluit op het Brüggener en Elmpterwald. Het is een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Het beekdal van de fraai meanderende Swalm geniet de laatste decennia ook nationaal een toenemende belangstelling.

Wandelen

Twee etappes van het bekende Pieterpad lopen vlak langs ons huis (50 meter). meer info

Fietsen 

De bekende knooppuntroute loopt vlak lang onze B&B.  Het is mogelijk om de fietsen veilig in onze garage te stallen voor de duur van u verblijf. Ook kunt u op de dag van vertrek nog de hele dag gebruik maken van de gratis privé parkeerplaats. Er zijn meerdere fietstochten mogelijk vanuit Swalmen in een uiteenlopende omgeving van bossen, langs het riviertje de Swalm, uitgestrekte heide maar ook mooie tochten langs de maas. meer info

Het Designer Outlet in Roermond ligt op nog geen 5 km van onze B&B waar u tijdens uw verblijf gratis kunt parkeren. meer info

Bezoek het mooie historisch centrum van Roermond met verschillende monumenten zoals de Sint-Christoffelkathedraal, de Rattentoren, het  Cuypershuis en het mooie Munsterplein en de Munsterkerk. Ook is de binnenstad van Roermond goed toeven om leuk te shoppen, voor een gezellige terrasje of een lekker hapje eten. meer info 

Impressie omgeving

Foto door Jan Luijten, Swalmen

Prijzen / Boek direct

Wilt u verblijven in een mooie, sfeervolle kamer met karakter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Reserveren